Publicare articole online

Platforma se adreseaza la doua categorii de utilizatori: cei care doresc publicare articole si celor care fac publicare de articole. Utilizatorii nostri publica articole in site-urile inscrise in sistem. Ai un site? Primesti puncte pentru fiecare articol pe care il publici in site.

servicii clienti premium

Castiga puncte la publicare articole

Castigi puncte pentru fiecare articol pe care il publici pe site-urile inscrise in sistem, incasezi punctele dupa ce solicitantul aproba publicarea articolului.

Clientii premium pot transforma punctele in Lei si pot solicita transferul sumelor de bani obtiunute in cont bancar.


Solicita publicare articole

Ai un articol pe care doresti sa-l publici in diferite site-uri? Platforma noastra iti ofera pusibilitatea sa pubilci articole in site-urile inscrise in sitem.

Pentru a trimite o solicitare de publicare articol trebuie sa ai puncte in cont. Punctele se pot obtine prin cumpararea de pachete sau prin publicarea de articole.

servicii publicare articole

Mod de functionare

Doresti sa publici un articol in mai multe site-uri? Primul pas este sa cumperi puncte pentru publicare articol. Publicarea articolului in oricare site inscris in sitem costa puncte. Punctele sunt calculate in functie de categorie site si tipul de link oferit in articole.

Pentru mai multe detalii: cost publicare articole

Puteti alege in ce site-uri trimiteti solicitarile de publicare articole. Dupa trimiterea solicitarilor sistemul va bloca numarul de puncte necesar publicarii articolelor.

Clientii vor primi solicitarile de publicare in site-uri si vor da curs solicitarii. Daca doresc sa publice articolul si sa primeasca punctete pentru promovare vor trebui sa publice articolul in site cu respectarea conditiilor cerute in termen de 7 zile. Daca in decurs de 7 zile clientul nu ia o decizie cu privire la publicarea sau respingerea publicarii articolului, solicitarea va fi respinsa in mod automat de sistem. Clientul dupa publicare in site-ul propriu va trebui sa trimita articolul spre aprobare in platforma.

Solicitantul de articol va trebui ca in termen de 3 zile sa aprobe/respinga/solicite modificari pentru articolul publicat. Dupa 3 zile, daca solicitantul nu a luat o decizie, articolul va fi aprobat automat de sistem si punctele blocate se vor transfera in contul clientului care a publicat articolul.

1. Daca se aproba publicare punctele blocate din contul solicitatului se vor transfera in contul clientului.

2. Daca se respinge publicare un administrator va verifica motivul respingerii si va lua o decizie daca se respinge publicarea facuta caz in care se deblocheaza punctele blocate sau daca motivul respingerii nu este intemeiat va aproba publicarea articolului caz in care clientu va incasa punctele blocate.

3. Tot in aceasta etapa administratorul poate solicita clientului sa remedieze problema semnalata la respingere.

Facilitati oferite

Pentru clientii premium

Utilizatorii care cumpara pachete premium au mai multe facilitati:.

  • Se primesc email-uri cand exista solicitari noi/modificari de articole
  • Pot sa-si stabileasca numarul de puncte per site pentru publicarea de articole
  • Se ofera posibilitatea de a transforma punctele in Lei. 1 punct = 1 Leu
  • Se faciliteaza transferul sumei de bani in cont bancar. Suma trebuie sa depaseasca 100 Lei