Bine ati venit la PromoWeb.ro - un program de promovare si marketing de performanta dedicat platformelor site-urilor web, o retea de promovare web cu o noua abordare ("Platforma", astfel cum sunt definita in sectiunea 2 de mai jos).

Pentru a putea utiliza Platforma, trebuie sa fiti de acord cu acest document, care constituie acordul juridic obligatoriu intre Utilizatorii nostri (Tu) si Noi ("PromoWeb", astfel cum sunt definite in sectiunea 1 de mai jos) si reglementeaza toate relatiile dintre ele ( "TOS" asa cum este definit in sectiunea 2 de mai jos). Deoarece Noi ne actualizam acest document din cand in cand, in cazul in care aveti un cont PromoWeb, va vom informa prin e-mail, de fiecare data cand vom face acest lucru.

Suntem siguri ca ai vazut aceste tipuri de documente de sute de ori inainte, dar va rugam sa-l cititi cu atentie inainte de a crea un cont si de a folosi Platforma noastra.

Suntem foarte seriosi cu privire la respectarea tuturor legilor in vigoare si cu privire la respectarea acestui acord juridic in toate aspectele.

Inainte de a merge la detaliile legale, aici sunt cateva principii in care Noi credem:
 • Toata lumea este aici pentru a invata si de a face promovare intr-un mod responsabil. Noi va rugam frumos sa pastram toate discutiile si corespondenta la un nivel civilizat, dar luand in considerare diferentele culturale si de personalitate;

 • Noi credem ca orice problema poate fi rezolvata printr-o comunicare si o atitudine orientata spre afaceri, atata timp cat nu exista o rea-credinta implicata. Suntem aici pentru a lucra impreuna pe termen lung si ne dorim sa construim relatii de lunga durata, relatii win-win, menite sa aduca o valoare adaugata fiecarui partener;

 • Marketing on-line este in continua evolutie: noi surse de trafic si noi formate de publicitate apar in fiecare zi, iar deciziile comerciale ale consumatorilor sunt influentate in tot atat de maniere diferite. In cazul in care un partener face ceva ce nu intelegi, asta nu inseamna neaparat ca exista ceva gresit sau sa fiti pacaliti in vreun fel. Intotdeauna intrebati inainte de a trage concluzii si incearcti intotdeauna sa vedeti lucrurile din perspectiva partenerilor de afaceri;

 • Suntem transparenti pe cat putem fi, sub rezerva restrictiilor de intimitate si confidentialitate de aici. Va impartasim cele mai bune practici si metode sau cifre / grafice personalizate, in scopul de a ne asigura ca toata lumea are o sansa reala de a evolua rapid, aducand astfel valoare adaugata ecosistemului;

Suntem un o agentie de publicitate, o retea de publicitate cu ajutorul utilizatorilor nostrii. Noi va aducem impreuna si va oferim mijloacele tehnice pentru voi de a lucra impreuna, dar noi nu garantam rezultate instant, dar noi facem tot ce tine de noi sa atragem oameni mai buni si motivati sa lucreze si sa obtinem mai multe rezultate impreuna.

Acestea fiind spuse, daca incalcati legea aplicabila si / sau acest document si Tu nu-l remediezi ar trebui sa fi supus reabilitarii, conform prevederilor prezentului - Vom pune in aplicare drepturile noastre si a partenerilor nostri onesti fara alte intentii.

1. PARTILE


Prezentul acord reglementeaza raporturile juridice dintre Developdata SRL, o companie romaneasca care poarta numarul de identificare unic (CUI) 18494446, inregistrata la Registrul Comertului Roman sub numarul J35/861/17.03.2006, cu sediul in Utvin, Nr. 368, jud. Timis, 307382, cont bancar IBAN nr. RO33INGB0000999901931684 deschis la ING Bank Timisoara, tel. +40771261487, adresa de e-mail social@promoweb.ro ( "PromoWeb", "Noi"), in calitate de proprietar, furnizor si operator al platformei, iar utilizatorii Platformei, adica:

Clienti - persoane juridice sau fizice cu varsta de peste 18 de ani, care detin conturi inregistrate in mod corespunzator in cadrul Platformei, care actioneaza in calitate de profesionisti, si doresc sa faca promovare prin intermediul site-urilor sau blog-urilor proprii.

si

Advertiseri - entitati juridice sau fizice care doresc diverse promovari online.

2. DEFINITII


Daca nu este definit altfel in mod expres in acest document, urmatorii termeni cu litere majuscule au urmatoarele semnificatii:

Utilizatori - reprezinta totalitatea Clientilor si Advertiser-ilor.
Platforma - inseamna PromoWeb.ro impreuna cu domeniile sale secundare (daca este cazul, din cand in cand), impreuna cu aplicatia software si tehnologia cuprinsa in acestea, care sunt detinute, exploatate si gestionate de PromoWeb si, sub rezerva termenilor si conditiilor din prezenta, permite Clientilor de a castiga puncte in urma unei actiuni finalizate de promovare online, ofera si posibilitatea de promovare pentru Advertisers prin intermediul site-urilor clientilor inscrise in Platforma.

Site-uri - sunt reprezentate de paginile web inscrise in Platforma de catre Clienti.

Grup - reprezinta toti ulizatorii introdusi in sistem de pe un cont.

Solicitari articole - reprezinta cerile de articole primite de Clienti de la Advertiseri.

Site-uri blocate - reprezinta site-urile care nu mai pot face promovare pentru Advertisers.

Articole - inseamna continutul, titlul si descrierea solicitata spre promovare de catre Advertiseri.

Sabloane articole - constinuie o facilitate pentru a introducere mai usor acelasi tip de solicitare de articol.

Blocari articole - reprezinta blocarile de introducere noi articole pe site-uri.

Pachete - reprezinta o cantitate (zile sau puncte) pe care clientii sau Advertiseri o pot achizitona pentru a pute fi lolosite in Platforma.

TOS - inseamna acest acord, impreuna cu toate modificarile sale, deoarece acesta potate fi modificat din cand in cand, si care reglementeaza raporturile juridice dintre PromoWeb si Utilizatori;

3. INREGISTRAREA


Fara a aduce atingere oricaror cerinte suplimentare in prezenta, in scopul de a fi inregistrate in Platforma si sa devina parte la aceste TOS, orice utilizator trebuie sa se inregistreze pentru un cont in Platforma ( "Cont") si sa furnizeze toate informatiile necesare in timpul acestui proces de inregistrare.

Orice Utilizator va furniza PromoWeb numele complet, e-mail, un numar unic de identificare (cod de TVA sau, dupa caz, codul numeric personal de identificare) si tara de origine, in plus companiile trebuie sa furnizeze si detaliile de facturare.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor in cadrul platformei, precizand ca utilizatorul a citit in mod neconditionat, a inteles si a fost de acord cu aceste TOS, apoi facand clic pe link-ul de confirmare (primit pe adresa de e-mail pe care ati furnizat-o, in prima etapa de inscriere), ne trimiteti o oferta a acestui acord cu caracter obligatoriu care reglementeaza participarea dumneavoastra la Platforma ( "oferta de utilizator" ).

In cazul in care PromoWeb accepta oferta de utilizator, acest lucru va fi confirmata prin e-mail la contul indicat de catre utilizator in timpul procesului de inregistrare ( "acceptarea ofertei"). Aceasta va include detalii cu privire la acceptarea ofertei relevante: numele de utilizator, e-mail, IP, precum si o versiune pdf a TOS, cum a fost acceptat de catre utilizator si a intrat in rol intre PromoWeb si Utilizator ( "TOS Executat"). Data la care Acceptare Oferta ajunge la contul de e-mail al utilizatorului va fi considerata ca data de executie a acestor TOS pentru utilizatorul respectiv. TOS va incepe la data de executie si va ramane in vigoare in intregime pana la denuntare in conformitate cu sectiunea 12.

In urma unei cereri scrise a utilizatorului depuse la PromoWeb in orice moment pe durata acestor TOS, PromoWeb furnizeaza o copie pdf a TOS Executat.

Pentru evitarea oricarui dubiu, PromoWeb isi rezerva dreptul de a refuza orice oferta de utilizator, fara a cita nici un motiv pentru refuzul sau. Intrun astfel de caz, datele utilizatorului transmise spre PromoWeb in timpul procesului de inregistrare vor fi sterse fara intarziere.

4. COLABORAREA


Toti Utilizatorii cu conturi active si inregistrate in mod corespunzator cu Platforma pot activa sub rezerva termenilor si conditiilor din prezenta.

Dupa inregistrare Clientii pot inregistra site-uri in sistem unde pot face publicare de articole. Clientii pot obtine puncte dupa publicarea in site a unei solicitari de articol, daca respectiva publicare este aprobata.

Dupa inregistrare Advertiserii pot achitiona pachete cu puncte pentru a putea trimite solicitari de articole clientilor.

Doar clientii premium pot transforma punctele obtinute prin publicarea de articole in Lei si retragere in conturi proprii. Contul premium se obtine prin achizionarea unui pachet premium pentru clienti. Cleintii cu cont premiu pot schimba numarul de puncte obtinute (implicit) pe site-urile inscrise in sistem.

5. MOD DE FUNCTIONARE


Prin intermediul platformei, PromoWeb se ofera mijloacele tehnice pentru Utilizatori pentru a crea si gestiona modalitati de promovare prin instrumente de publicitate; Platforma ofera, de asemenea mijloace tehnice de calcul, facturare, incasarea si plata puncte obtinute prin publicatea de articole.

Platforma pune la dispozitia utilizatorilor posibilitatea de a cumpara pachete, ofera informatii despre platile efectuate si generarea de facturi. De asemenea puteti afla situatia punctelor disponibile, istoricul punctelor, clientii premium pot efectua retrageri si vizualiza istoricul retragerilor.

Clientii pot introduce in sitem site-urile unde pot sa publice articole, site-urile vor fi aprobate de catre admin dupa introducera in sitem. In plus clientii premium pot schimba puncele care se primesc pentru publicarea de articole pe fiecare site in parte. Se pot vizualiza solicitarile de articole, se poate modifica starea unei solicitari dupa introducerea in site sau eventual dupa efectuarea eventualelor schimbari solicitate de advertiser dupa publicare. Este posibila si respingera unei solicitari de articol sau blocarea advertiserului de a mai solicita publicarea de articole pe site sau pe toate site-urile. Blocarile pot sa fie sterse daca sunt introduse de pe grupul utilizatorului.

Daca se ofera posibilitatea ca un site publice articole cu link din home page se ofera un numar de puncete suplimentare. Puncete suplimentare se ofera si daca link-urile din articolele publicate pe site sunt de tip follow.

Advertiserii pot adauga articole noi sau vizaliza pe cele existente. Se pot salva sabloane de articole pentru o mai usoara introducere ulterioara in sitem a aceluiasi tip se articol. Se ofera posibilitate de a accepta o publicare de articol, respinge sau solicita modificari ulterioare publicarii articolului. Daca clientii nu ofera servicii de calitate advertiserii pot bloca aceste site-uri sau toate site-urile unor utilizatori. Aceste blocari pot si sa fie sterse, daca sunt introduse de pe grupul utilizatorului.

Este posibila adaugarea de articol nou doar daca punctele disponibile (punctele totale minus cele blocate) sunt peste numarul de puncte necesare. Punctele necesare se calculeaza in mod automat de sistem in functie de alegerile advertiserului.

Dupa agaugarea unui articol punctele necesare se vor bloca in mod automat din totalul de puncte. Articolul va fi in mod asteptare pana la aprobarea de catre admin. Dupa aprobare clientii pot vizualiza cererile pentru siturile proprii. Clientii pot vizualiza continutul articolului si pot alege sa publice in site continutul articolului cu respecarea cererilor adveriserului sau pot sa respinga cererea caz in care punctele blocate advertiserului vor fi deblocate si clientul nu poate incasa aceste puncte. In situatia in care clientul alege sa publice articolul, trebuie sa-l publice in site la sectunea corespunzatoare si sa fie atent daca se solicita si publicare in home page. Apoi sa apese butonul Introducere articol si sa specifice url-ul unde este publicat acest articol. In cazul in care se doreste respingere se apasa butonul Respinge articol si trebuie sa specificati motivul respingerii. De asemenea se poate respinge un articol si bloca advertiserul situatie in care trebuie sa specificati motivul respingerii articolului si motivul blocarii pe site-ul sau site-urile proprii (situatie in care grupul de advertiseri nu va mai poate transmite solicitari ulterioare pe site-ul sau site-urile voastre). Daca clientul nu ia o decizie in termen de 7 zile de la acceptarea sau solicitarea unei modificari de catre advertiser artcolele vor fi respinse in mod automat si punctele blocate se vor debloca.

Pentru a putea solicita transformarea punctelor acumulate in Lei si retragera lor clientii trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: sa fie clienti premium, sa nu aibe puncte blocate, punctele totale din cont sa fie de cel putin 100 puncte. In urma introducerii unei cereri de retragere punctele se blocheaza pana la aprobarea cererii de catre administrator. In urma aceste aprobari se transfera suma in contul clientului si se vor scadea punctele blocate si totale din contul clientului corespunzatoare acestei retrageri.

Dupa introducerea de catre client a unui articol acesta va trece in starea adaugat si va putea fi vizualizat de catre advertiser in sectiunea decizie solicitari si trebuie in termen de 3 zile sa le aprobati, respingeti sau sa solicitati clientului o modificare la articolul publicat. Daca aprobati articolul publicat punctele bolocate se vor transfera clientului. Daca respingeti articolul trebuie sa ofertiti un motiv temeinic care va fi analizat de catre administrator si daca este intemeiat va respinge acest articol publicat situatie in care punctele blocate pentru acest articol se vor debloca. Daca respingerea nu este intemeiata administratorul va aproba articolul si punctele blocate de vor transfera clientului. Daca advertiserul nu va lua o decizie in termen de 3 zile pentru articolele adaugate atunci acestea se vor aproba in mod automat si punctele blocate se vor transfera clientului.

Sub rezerva termenilor si conditiilor din prezenta, PromoWeb va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura intretinerea si operabilitatea platformei in orice moment.

6. PUNCTELE


Procedura prezentata mai jos cu privire la aprobarea, respingerea Articolelor se aplica in mod corespunzator.

Cand un Client publica un articol solicitat de catre un Advertiser in site-ul propriu conform cerintelor advertiser-ului si acesta va fi aprobat de catre Advertiser, automat de catre sistem (daca advertiserul nu ia o decizie in termen de 3 zile de la acceptarea articolului), clientul va incasa un numar de puncte corespunzatoare publicarii in fiecare site. Articolele publicate mai pot fi aprobate si de catre administrator daca se constata ca Advertiserul a respins fara un motiv justificat un articol.

Practic punctele vor ramane blocate pana la acceptare situatie in care vor fi transferate clientului care a publicat articolul, sau pana la respingere situatie in care punctele se vor debloca.

Clientii incaseaza puncte de la Advertiseri doar pentru articolele publicate si aprobate.
Utilizatorii pot sa fie in acelasi timp si Clienti si Advertiseri dar nu pot folosi site-urile proprii pentru publicarea articlolelor.

Advertiserii pot achizitiona pachete din sistem si plati cu cardul online aceste puncte.

Doar clientii premium pot solicita transforamrea punctelor in Lei si transferatea lor in conturi bancare.

Orice Articol se incadreaza in urmatoarele stari:
 • In asteptare: este primul statut pe care un articol il are dupa adaugarea in sitem de catre Advertiser;

 • Acceptat: aceasta inseamna ca Articolul a fost aprobat de catre administrator si este disponibil clientilor sa-l publice: introduce, respinge sau bloca;

 • Neacceptat: in situati in care administratorul nu accepta spre publicare acest articol;

 • Adaugat: ca urmare a publicarii si introducerii de catre client, in aceasta situatie advertiserul trebuie sa ia o decizie: aprobare articol publicat, respingere articol publicat sau blocare site/site-uri;

 • Rejectat: artilolul este respins de catre client, practic nu se doreste publicarea lui in site;

 • Aprobat: articolul publicat este aprobat de catre advertiser, clientul incaseaza punctele aferente publicarii. Aprobarea mai poate fi deciza si de care administrator daca advertiserul a respins in mod neintemeiat articolul publicat;

 • Neaprobat: advertiserul respinge articolul publicat si ofera un motiv pentru respingere si se asteapta decizia administratorului care poate respinge sau aproba articolul publicat daca motivul respingerii nu este intemeiat;

 • Respins: administratorul a luat decizia in urma neaprobarii de catre advertiser cu motiv intemeiat a articolului publicat;

 • Solicitare: advertiserul a solicitat o modificare clientului pentru articolul publicat;

 • Modificat: clientul a efectuat modificarea solicitata de catre advertiser si se asteapta decizia advertiserului: aprobare articol publicat, respingere articol publicat

 • Auto esec: pentru articlolele la care clientul nu a luat o decizie in termen de 7 zile;

 • Auto succes: pentru care advertiserul nu a luat o decizie in termen de 3 zile.


7. PLATILE


Sub rezerva termenilor si conditiilor de mai jos, Cererile de plata vor fi trimise Utilizatorilor in termen de 7 zile de la primirea cererii de retragere valabile.

Doar clientii premium pot efectua cereri de plata, adica sa transforme punctele obtinute in Lei. Clientii nu trebuie sa aibe puncte blocate pentru a putea efectua o cerere de plata.

Odata ce Punctele acumulate in cont se ridica la suma de plata minima de 100 Lei, si cu conditia ca: (i) profilul de plata al Utilizatorului din cont a fost completat integral si cu acuratete; si (ii) Utilizatorul re-confirma adeziunea TOS in vigoare la acel moment, actionand butonul Retragere din Platforma, Utilizatorii au dreptul de a solicita o plata, prin depunerea unei cereri de retragere catre PromoWeb.

In ciuda oricaror prevederi contrare, in cazul in care suma minima de retragere nu a fost atinsa, aceasta va ramane in contul Utilizatorului si reportata pana cand se atinge valoarea minima de retragere. Nici o dobanda nu va fi platita pe soldul creditor al Punctelor de plata care nu au fost inca retrase de Utilizator.

Odata ce a fost primita o cerere de retragere valabila de la un Utilizator, o notificare va fi emisa electronic de catre Platforma si trimisa la Utilizator prin e-mail. Notificare va include informatii cu privire la suma exacta care trebuie platita Utilizatorului dupa ce toate taxele datorate au fost deduse, in conformitate cu aceste TOS. Procedura de notificare se aplica si in cazul in care plata solicitata se realizeaza in mod eficient. PromoWeb va face plata in termen de 7 zile de la primirea unei cereri de retragere valabile cu conditia ca valoarea minima retrasa sa fie peste 100 Lei.

Suma datorata Utilizatorului, asa cum s-a calculat cu toate taxele datorate scazute (legate de transfer bancar si metoda de plata si / sau de serviciile de plata) va fi platita in contul sau bancar specificat in profilul de plata al contului de Utilizator. In cazul Utilizatorilor persoane juridice, plata face obiectul facturii respective si a fost anterior incarcata in platforma prin formularul de retragere.

In cazul Utilizatorilor, persoane juridice si fizice, sumele datorate se platesc integral, fara nici o deducere in ceea ce priveste impozitele.

Clientii persoane fizice sunt responsabili pentru plata taxelor datorate pentru oricare din sumele retrase in raport cu veniturile primite sau acumulate in cadrul acestor TOS.

Toate platile efectuate in cadrul acestor Termeni si conditii vor fi efectuate in Lei.

PromoWeb poate alege in mod liber pentru a utiliza orice serviciu de transfer de bani pentru a facilita platile Clientilor Premium.

Utilizatorii pot achizitiona puncte sau cont premiu prin intermediul pachetelor. Daca se plateste online prin intermediul cardurilor bancare in site punctele sau contul premiu vor deveni disponibile imediat. Daca se opteaza pentru transfer bancare pentru efectuarea platii aferente pachetului achizitionat, punctele achizitionate sau contul premiu vor deveni disponibile utilizatorului dupa receptionarea platii.

8. OBLIGATII / GARANTII / DESPAGUBIRI


8.1. Toti Utilizatorii precum si PromoWeb se angajeaza, si garanteaza ca:


Informatiile furnizate in PromoWeb (incluzand, dar fara a se limita la cele privind identitatea, datele personale), trebuie sa fie realizata in mod continuu pe toata durata colaborarii sale cu PromoWeb, sunt exacte, complete si sa reflecte realitatea, in toate privintele; si

PromoWeb trebuie sa pastreze confidentialitatea datelor Utilizatorilor, chiar si dupa incetarea TOS. si

Acestia trebuie sa respecte in toate privintele toate legile si reglementarile in vigoare (inclusiv cele referitoare la operarea de publicitate, publicitate nesolicitata "spam", asa cum este necesar in conformitate cu Legea romana 365 (r1) / 2002 privind comertul electronic, care transpune Directiva europeana parlamentului European si a Consiliului 2000/31 / CE); in special, in conformitate cu legile in vigoare; Utilizatorii sunt pe deplin responsabili pentru toate actiunile si de incalcarea oricarei legi (inclusiv, dar fara a se limita la "spam"); si

Ei detin in mod corespunzator, toate dreptul de proprietate si, dupa caz, a drepturilor de proprietate intelectuala (inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor, licente, drepturi de utilizare, etc.), a site-urilor lor, Trafic surse precum si pentru orice fel de informatii, texte, imagini, sunete, produse si alte elemente folosite in timpul colaborarii lor cu PromoWeb, care sunt sau pot fi protejate prin dreptul de autor si / sau alte drepturi de proprietate intelectuala si nu au drepturi ale unor terte parti (de exemplu, drepturi de autor, marci comerciale); si

Acestea nu trebuie sa defaimeze sau calomnieze, ceilalti Utilizatori sau PromoWeb in nici un fel si se abtin de la orice acte si / sau fapte care pot contrazice, genera conflicte, daune sau, in orice mod, un impact negativ asupra platformei, securitatii, exploatarii sau functionalitati si / sau drepturi si / sau interesele platformei PromoWeb8.2. Toti Utilizatorii se angajeaza, reprezinta si garanteaza PromoWeb ca:


Ei nu vor genera, permite, sau induce in orice fel contributia la generarea de continut malitios in raport cu activitatea lor in cadrul platformei si / sau in colaborarea cu PromoWeb. In scopul acestor Termeni si conditii de continut malitios se include: (i) furnizarea de link-uri sau scripturi care pot aduce prejudicii in urma folosirii lor, in stricta conformitate cu toata legislatia aplicabila in aceste TOS; (Ii) in mod abuziv, folosind orice instrument de publicare sau alte functii disponibile in cadrul platformei, sau folosind oricare dintre ele in alt mod decat in stricta conformitate cu aceste TOS (de exemplu, injectarea cod malitios in continutul articolelor, de exemplu, prin introducerea de date false terte parti sau fara autorizatie, folosind instrumente de publicare, etc);8.3. Clientii se obliga sa pastreze pentru 6 luni articolele publicate:

Pentru articolele pentru care clientii au incasat puncte in urma acceptarii lor au obligatia sa pastreze pentru cel putin 6 luni informatiile in site.8.4. PromoWeb nu verifica si nu este responsabil pentru informatiile furnizate de Advertiseri in continutul articolelor:

Informatiile furnizate de Advertiseri in continutul articolelor sunt exclusiv in resopnsabilitate Advertiserilor, Platforma nu se face responsabila de veridicidatea acestor informatii. PromoWeb verifica doar ca in aceste articole sa nu fie introdus continut daunator dispozitivelor clientilor (cod malitios, scripuri de phishing, link-uri spre pagini cu virusi etc).

9. DREPTUL DE UTILIZARE PLATFORMA


Sub rezerva termenilor si conditiilor acestor TOS, PromoWeb acorda utilizatorilor, in timpul colaborarii lor cu PromoWeb pe baza acestor TOS, o, licenta neexclusiva, netransferabila si revocabilia si dreprurile de a utiliza aplicatiile si datele puse la dispozitie prin intermediul Platformei PromoWeb. Pentru evitarea oricaror dubii, Utilizatorii nu sunt autorizati sa:
 • redirectioneze sau sa construiasca aplicatia sau datele de aici partial sau in totalitate, sa le puna la dispozitie sau sa faciliteze accesul la acestea a altor terti,

 • modifice sau sa altereze aplicatia sau datele de aici partial sau in totalitate,

 • sa creeze cu aceste aplicatii si date o baza de date proprie sau un serviciu de informatii.


Pentru evitarea oricarui dubiu, PromoWeb trebuie sa fie si sa ramana singurul proprietar al tuturor drepturilor, titlului si al avantajului platformei (inclusiv, dar fara a se limita la, toate drepturile intelectuale aici).

10. PROTECTIA DATELOR


Trebuie sa va inregistrati contul dvs. cu platforma, in scopul de a obtine acces la tehnologiile si serviciile noastre in cadrul Platformei. Prin inregistrarea cu platforma, acceptati in mod expres, in scris, la colectarea, utilizarea, stocarea, inregistrarea si procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal furnizate catre noi, de catre PromoWeb, in sensul mentionat aici.

Datele cu caracter personal includ, in general, informatii individuale prin care o persoana fizica este sau potate fi identificata (de exemplu, numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail).

Puteti vedea din formularul nostru de inregistrare on-line care sunt datele cu caracter personal procesate de noi, in detaliu. Noi nu procesam date cu caracter personal suplimentar altele decat cele avute in vedere in prezenta, dacat daca sunt transmise in mod voluntar de catre Utilizatori. De asemenea, este posibil sa procesam informatii despre dispozitivul pe care il utilizati pentru a le introduce in paginile noastre la interfata de utilizator, cum ar fi browser-ul sau adresa IP a aparatului.

Refuzul de a furniza datele dumneavoastra cu caracter personal la PromoWeb, dupa cum este necesar in cadrul acestor TOS, face Accesul la serviciile noastre (in platforma) imposibila si nu putem efectua plati la care ati putea avea dreptul in conformitate cu aceste TOS. Cu toate acestea, puteti vizita pur si simplu platforma, fara a furniza pe www.PromoWeb.ro informatii cu privire la dvs.

PromoWeb este inregistrata la Autoritatea Nationala Romana de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr . Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, astfel cum a fost modificata, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, astfel cum a fost modificata, si Conventia privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea automata a datelor cu caracter personal, adoptata la Strasbourg, la 28.01.1981, ratificata prin Legea Nr. 682/2001, astfel cum a fost modificat. Prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le furnizati PromoWeb se face cu buna-credinta, in mod exclusiv in scopurile avute in vedere in cele de fata si in conditii de siguranta, precum si in stricta conformitate cu legislatia in vigoare de mai sus.

Noi folosim datele personale furnizate catre noi numai in scopuri publicitare si de marketing si in vederea exploatarii platformei; aceasta include (acolo unde este cazul): informarea utilizatorilor cu privire la PromoWeb, monitorizarea activitatii utilizatorilor in cadrul Platformei precum si operarea platformei, producand statistici sau sinteze referitoare la utilizarea serviciilor noastre (pentru a permite PromoWeb sa imbunatateasca, sa promoveze pe piata a serviciilor noastre), raspunzand la intrebarile utilizatorilor, de cercetare de piata, indeplinind obligatiile noastre in conformitate cu TOS (inclusiv plati).

Prin inregistrarea cu platforma ai dat acordul expres prin cate putem utiliza datele personale pentru a trimite buletine informative cu privire la ofertele sau promotiile noastre, la adresa de e-mail, pentru a va contacta prin telefon sau posta pentru feedback-ul cu privire la serviciu, inclusiv orice modalitati in care ar putea fi imbunatatita experienta pentru platforma cat si pentru utilizatorul individual.

Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate PromoWeb sunt disponibile numai pentru angajatii, si, reprezentantii PromoWeb.

Noi nu transmite date catre alte parti terte, cu exceptia cazului ati dat acordul la aceasta.

Conform reglementarilor din Romania privind protectia datelor cu caracter personal aveti (fara a se limita la cele mentionate mai jos):
 • dreptul de a avea acces la datele personale si datele furnizate de catre noi - gratuit, o data pe an - cu confirmare in cazul in care datele dumneavoastra personale sunt prelucrate de catre noi sau nu;

 • dreptul de a interveni asupra datelor dumneavoastra personale si cerere - gratuit - rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, sau, dupa caz, ascunderea de date, cu conditia ca datele personale sa nu fi fost prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare (in functie de interventie, s-ar putea face imposibil accesul dumneavoastra la serviciile noastre in cadrul Platformei);

 • dreptul de a va opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, pe baza unor motive justificate intemeiate legate de pozitia dumneavoastra specifica, si incetarea cererii de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dvs. (acest lucru face imposibil accesul dumneavoastra la serviciile noastre in cadrul Platformei). Va puteti opune intotdeauna la prelucrarea datelor dvs. personale in scopuri de marketing direct, fara a cita nici un motiv si in mod gratuit.

Aveti dreptul sa va exercita drepturile mentionate mai sus legale prin care sa ne contactati prin e-mail, la social@promoweb.ro, sau la Utvin, Nr. 368, jud. Timis, Romania, cod postal 307382 prin trimiterea unei solicitari in scris, semnata si datata in mod corespunzator.

De asemenea, vi se permite sa recurgeti la instantele judecatoresti, precum si de a nu fi supus unei decizii individuale.

Noi luam toate masurile tehnice si organizatorice de securitate impuse in conformitate cu Legea romana pentru a proteja datele personale impotriva pierderii, dezvaluirii neautorizate sau a altor forme de utilizare necorespunzatoare. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca ar trebui sa luati legatura cu noi prin e-mail si confidentialitatea informatiilor respective nu poate fi asigurata. Persoane terte pot avea acces la continutul de e-mailuri.

Sunteti pe deplin raspunzator si veti despagubi PromoWeb, si toate pretentiile, daunele, pierderile de profit sau oportunitatile de afaceri, datorii, actiuni, deciziile, costurile si cheltuielile pe care oricare dintre ceilalti Utilizatori le poate solicita ca urmare sau in legatura cu utilizarea, operarea, accesul la Contul dvs. in platforma, cu numele de utilizator si / sau parola in mod neautorizat.

11. CONFIDENTIALITATE


Fara a aduce atingere sectiunii 10 de mai sus, utilizatorii trebuie sa pastreze confidentialitatea tuturor informatiilor si cunostintelor celorlalte parti la aceste TOS, accesibila in legatura cu aceste TOS si care a fost indicat ca fiind confidentiale sau care pot fi recunoscute ca secrete de afaceri sau de companie in alte circumstante, chiar si dupa incetarea TOS si pentru o perioada de doi ani dupa aceasta. In caz de dubiu, toate informatiile trebuie sa fie considerate confidentiale.

Utilizatorii confirma ca, in scopul de a permite PromoWeb sa imbunatateasca promovarea sau comercializarea serviciului furnizat prin intermediul platformei PromoWeb poate produce statistici sau rezumate referitoare la utilizarea serviciului si poate utiliza orice informatii generale cu privire la utilizatori in scopuri de marketing si publicitate, in masura in care astfel de informatii nu includ detalii competitive sensibile sau know how-ul Utilizatorilor.

12. TERMENI SI REZILIEREA


Aceste TOS vor incepe, in ceea ce privette un utilizator, la Data executarii si va ramane in vigoare pana la denuntare in temeiul prezentei sectiuni.

Durata initiala a acestor TOS este de douasprezece luni. Aceste TOS vor fi prelungite automat cu douasprezece luni ulterioare perioadelor ( "TOS Durata"), cu exceptia cazului in care una dintre parti notifica in mod expres celeilalte, in scris, cu cel putin 30 de zile inainte de DATA EXPIRARII TOS, in legatura cu intentia de a denunta. Notificare se aplica aici, cu exceptia cazului in care acordul prevede in mod expres altfel.

In ciuda oricaror prevederi contrare, PromoWeb, la propria sa discretie, poate suspenda unilateral si rezilia contul dvs. (si, in consecinta, sa rezilieze unilateral aceste TOS), in cazul in care PromoWeb suspecteaza sau are motive rezonabile sa creada si / sau in cazul in care o terta parte (inclusiv un alt utilizator) are revendicari si aduce dovezi in acest sens, ca ati incalcat legea aplicabila sau ati incalcat orice conditii a acestor Termeni si conditii (inclusiv conditiile oferite de alti utilizatori). Cu exceptia cazului in care se prevede altfel in mod expres in aceste TOS, PromoWeb informeaza utilizatorul prin comunicarea unilaterala Nota suspendare / reziliere, a suspendarii contului sau de terminare a acestor TOS. Suspendarea contului si, dupa caz, reziliere TOS intra in vigoare, fara nici o interventie in instantele de judecata si fara proceduri suplimentare.

La incetarea acestor TOS, pentru orice motiv, contul utilizatorului si accesul la platforma va fi imediat intrerupta si se vor elimina toate Punctele acumulate. Daca participarea la Platforma a fost incheiata, datele personale ale utilizatorului stocate la inregistrare vor fi sterse complet la expirarea obligatiei legale de a pastra inregistrarile PromoWeb in custodie in conditii de siguranta.

13. RASPUNDEREA


13.1. Raspunderea PromoWeb. Limitare a raspunderii

PromoWeb nu confirma, aproba sau certifica orice informatii sau opinii furnizate pe sau prin intermediul platformei, nici nu aproba, este responsabila sau garanteaza acuratetea, caracterul complet, eficacitatea, sau vandabilitate, fara incalcarea sau corecta secventiere a unor astfel de informatii. Tot continutul furnizat pe sau prin intermediul platformei este furnizat "ca atare". Utilizarea acestor informatii de catre utilizatori este voluntara, iar recurgerea la aceasta trebuie efectuata numai dupa o analiza independenta a exactitatii lor, caracterul complet, eficacitatea si promptitudinea de catre fiecare astfel de utilizator.

In nici un caz PromoWeb sau oricare dintre succesorii sau cesionarii sai, este raspunzator pentru orice (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza platforma sau a serviciilor PromoWeb, (b) vatamare corporala, pagube sau pierderi de orice natura, care rezulta din accesul utilizatorului la si / sau utilizarea platformei sau a serviciilor PromoWeb, (c) accesul neautorizat la sau utilizarea de orice fel de informatii personale si / sau informatiile financiare stocate in cadrul platformei, (d) intreruperea sau incetarea transmiterii catre sau dinspre platforma a serviciilor (e) bug-uri de suspendare, discontinuitate, inoperabilitate sau inaccesibilitate, virusi, cai troieni sau altele asemenea, care pot fi transmise sau prin intermediul platformei sau serviciilor PromoWeb, si nici unul dintre PromoWeb, succesorii sau cesionarii sai, nu poarta nici o responsabilitate pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, sau pe cale de consecinta ori rezultate din sau in legatura cu aceste TOS, indiferent daca PromoWeb a fost informat sau nu cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.

In ciuda oricaror prevederi contrare din prezentul document, raspunderea maxima cumulata de PromoWeb pentru orice si toate costurile, pierderile si / sau daune ( "pierderi"), in baza sau in legatura cu aceste TOS, fie prin contract, in prejudiciu sau in alt mod, trebuie sa nu depaseasca: (i) totalul sumelor datorate si platite de PromoWeb Utilizatorului in conformitate cu aceste TOS, pentru luna care precede imediat data la care pierderile au avut loc. Orice cerere care decurge din sau in legatura cu aceste TOS trebuie sa fie introdusa in termen de 30 de zile de la pierderea descoperita, dar nu mai tarziu de 3 luni de la aparitia lor. In cazul in care orice autoritate nu permite excluderea sau limitarea anumitor categorii de daune-interese, Utilizatorul convine in mod expres ca, in astfel de cazuri, raspunderea PromoWeb este limitata la limita maxima permisa de o astfel de autoritate.


13.2. Raspundere utilizator

Conformitatea cu prevederile acestor Termeni si conditii este esentiala pentru functionarea platformei.

Veti despagubi PromoWeb fata de orice potentiale cereri, daune, pierderi de profit sau de oportunitati de afaceri, datorii, actiuni, decizii, costuri si cheltuieli pe care le veti suporta, ca urmare a sau in legatura cu: (i) orice actiune sau omisiune a dvs. in legatura cu utilizarea de catre dvs. a serviciilor PromoWeb disponibile in cadrul platformei; (Ii) utilizarea de catre dvs. a serviciilor PromoWeb altele decat cele expres permise de aceste TOS; (Iii) incalcarea acestor TOS.

Astfel de costuri includ, in special, compensarea daunelor unor terte parti, rambursarea cheltuielilor suplimentare, onorarii tuturor avocatilor rezonabile si, in general, toate costurile suportate ca urmare a oricarei actiuni, proces, procedura sau revendicare introdusa impotriva PromoWeb.

14. POLITICA DE RETURNARE


Pachete achizitionate prin platforma nu mai pot fi returnate. Puncte achizitionate pot fi transformate in Lei daca aveti Cont Premiu si efectuati o ferere de retragere.

15. LEGI GUVERNANTALE


Legea romana va guverna aceste TOS si orice actiune, proces, procedura sau revendicare care decurg din sau in legatura cu aceste TOS vor fi aduse exclusiv in instantele de judecata, cu sediul in Bucuresti Romania.

16. DIVIZIBILITATE


In cazul in care orice prevedere din prezentul articol sa fie sau sa devina, in totalitate sau partial, ilegala sau in conflict cu orice lege, acest lucru nu va afecta valabilitatea clauzelor ramase din prezentul articol si acest TOS.

17. DIVERSE


Aceste TOS sunt furnizate in limba romana. Renuntarea sau nerespectarea de catre PromoWeb de a exercita orice drept prevazut in prezentul document nu va fi considerata o renuntare la orice drept ca mai jos.
Drepturile PromoWeb stabilite in aceste TOS sunt cumulative si sunt, in plus fata de orice drepturi sau cai de atac pe care le-ar putea avea PromoWeb in altfel de lege.

Pentru evitarea oricarui dubiu, prin utilizarea platformei Tu, in mod expres: (i) esti de acord cu aceste TOS, cu modificarile ulterioare a acestora (asa cum acestea vor fi publicate in platforma) si (ii) esti de acord ca toate acordurile, notificarile, prezentarile de informatii, si alte comunicari pe care vi le oferim electronic si satisfac toate cerintele legale, inclusiv faptul ca astfel de comunicari sa fie in scris.